Inloggen voor ondernemers en werknemers

Bij E-Payroll is de administratie van payrolling volledig gedigitaliseerd. Dit levert voor alle betrokken partijen grote voordelen op. Niet alleen worden alle gegevens direct in onze administratie verwerkt, maar ook u als ondernemer of werknemer heeft altijd en overal toegang tot de voor u relevante (up-to-date) data.

Voor deze payroll automatisering maken wij gebruik van Easyflex. Alle betrokken ondernemers en werknemers krijgen van ons persoonsgebonden inloggegevens toegezonden. Wij raden u aan om bij de eerste keer inloggen direct het wachtwoord te wijzigen. Zo weet u zeker dat alleen u over de unieke gegevens beschikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account.

Ga hieronder naar het kopje ‘Ondernemer’ of ‘Werknemer’ om in te loggen in ons systeem.

Ondernemer

Door in te loggen in ons systeem, kunt u als ondernemer eenvoudig de daadwerkelijk gewerkte uren van de werknemers doorgeven. Ook kunt u de historie hiervan inzien.

Let op! De daadwerkelijk gewerkte uren dienen elke dinsdag vóór 15.00 uur ingevuld te zijn.

Inloggen ondernemer

Werknemer

Door als werknemer in te loggen in ons systeem, kunt u al uw loonstroken en jaaropgaven inzien en downloaden. Ook kunt u, indien nodig, uw persoonlijke gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld een adreswijziging bij een verhuizing of een nieuw telefoonnummer.

Inloggen werknemer

Deel dit artikel

Heeft u vragen over het automatiseringssysteem?

Bij problemen met het inloggen of vragen over de werkwijze van Easyflex, helpt Ashley u graag verder!

Ashley bijgesneden voor website-2