Onze identiteit

Als E-Payroll brengen wij een zeer duidelijke boodschap naar buiten. Wanneer u kiest voor E-Payroll dan kiest u voor échte payroll specialisten. Payrolling is niet één van onze diensten. Payrolling is dé dienst van E-Payroll. Onze expertise is hier volledig op gericht en dat is onze kracht. Ons team is bekend met alle ins en outs en realiseert het maximaal haalbare voor u uit een maatwerk payroll constructie. Daar kunt u op vertrouwen!

Visie

Wij van E-Payroll geloven dat we, juist door ons te specialiseren in payrolling, ondernemend en werkend Nederland de beste samenwerking kunnen bieden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zowel ondernemers als werknemers de ruimte krijgen om te groeien.

Missie

Door constant op de hoogte te blijven van de veranderende wet- en regelgeving en het tijdig signaleren van kansen en bedreigingen kan E-Payroll dé payrollspecialist blijven. Doordat we deze kennis delen en gebruiken in onze processen kunnen we de beste samenwerking blijven bieden aan onze relaties en hun medewerkers.

De kernwaarden van E-Payroll

Bij onze werkzaamheden hanteren wij dan ook te allen tijde een zestal kernwaarden:

  • Ontzorgen
  • Betrokken
  • Ambitieus
  • Leergierig
  • (Vak)kennis
  • Maatwerk oplossingen

 Zes idealen die exact weergeven wat u van E-Payroll kunt verwachten!

Identiteit payrollspecialisten

Om u nog beter kennis te laten maken met het team van E-Payroll, vindt u hieronder de paspoorten van onze payrollspecialisten. Elke maand voegen we hier een nieuw paspoort aan toe:

Identiteit Reinier

 

 

Deel dit artikel

Kunt u zich vinden in de kernwaarden van E-Payroll?

Maak gerust een afspraak voor een nadere kennismaking. Erick vertelt u graag meer over de mogelijkheden van payrolling voor uw bedrijf.

erickknipwebsite-2