Pensioen

Een onderwerp dat zeker niet onbelangrijk is voor werknemers, is het pensioen. In Nederland valt de pensioenopbouw bij de meeste bedrijven onder de secondaire arbeidsvoorwaarden en in veel branches is dit ook vastgelegd in de cao. Het pensioen wordt opgebouwd doordat een deel van het werknemers brutosalaris als premie wordt overgedragen aan een pensioenfonds of een eigen pensioenvoorziening. De verantwoording hiervoor ligt bij de werkgever. Wanneer u gebruikmaakt van onze payrolling, draagt u echter ook deze verantwoordelijkheid over aan E-Payroll. Wij nemen niet alleen de verloning voor onze rekening, maar zorgen tevens dat voor de werknemers het gewenste pensioen wordt opgebouwd.

StiPP pensioenfonds

De pensioenvoorziening via E-Payroll wordt ondergebracht bij StiPP pensioenfonds tenzij een ander(e) fonds/voorziening in de branche cao staat vermeld. Met onze payroll constructie is het bovendien mogelijk dat de werknemers vanaf dag 1 al pensioen opbouwen.

Deel dit artikel

Wilt u niet verantwoordelijk meer zijn voor het pensioen van uw werknemers?

Bij E-Payroll bent u aan het juiste adres! Sandra vertelt u graag hoe een payroll constructie o.a. deze zorgen bij u wegneemt.

e-payroll-sandra